ONDER DE MAANWelkom op de website van akoestisch duo Onder de maan.

Vanaf heden is Onder de maan ook te boeken in je eigen huiskamer! Lees voor meer informatie de pagina 'Huiskamerconcerten'.

De CD 'Onder de maan' met 12 nummers is verschenen. Lees alles over de CD, de nummers en de gastmuzikanten op de pagina 'CD'.

Sander Egas (zang) en Walter Verdonk (gitaar) vormen het akoestische duo Onder de maan. Ze spelen eigen Nederlandstalige persoonlijke liedjes, aangevuld met soms een nummer van Bruce Springsteen voorzien van een eigen Nederlandse tekst en een enkele cover (van Spinvis bijvoorbeeld). Sander en Walter maken al meer dan 15 jaar samen muziek.

Onder de maan (vernoemd naar een nummer van the Scene) maakt muziek om naar te luisteren. Het duo geeft huiskamerconcerten en speelt in kleine cafe's, restaurants of bijzondere locaties, waar voldoende aandacht is. 

Uit de recensie van Cultuurparadijs:

‘Ongevraagd Advies’ is een nummer waarin het duo ongevraagd advies geeft en het publiek zelf mag bepalen wat ze met de  positieve woorden over het leven willen doen. Een lied om zeker thuis rustig te beluisteren en over na te denken.

Het dochtertje van Sander is te vroeg geboren en heeft hierdoor maar een paar uur de wereld mogen zien. Hij heeft zijn gevoel zo prachtig verwoord dat de gluurders tissues nodig hadden om hun tranen in te verhullen. In alles wat hij doet, leeft zijn dochtertje voort. Hij heeft dit zo prachtig verwoord in dit nummer dat je niks anders kan dan met een brok in je keel luisteren. Heel veel respect voor deze man.

De teksten van het gezelschap zijn diep en emotioneel. Het is geen muziek om gezellig op te dansen of mee te zingen. Het zijn vooral de teksten die het doen. Die je laten nadenken over het leven en over bepaalde onderwerpen die het duo Onder de Maan behandelt.
(illustraties: Len Beentjes)

Like Onder de maan op Facebook voor het laatste nieuws, foto's en video's: