CD

Dit is de CD van Onder de maan. 

 

De CD bevat 12 nummers. Onder de maan heeft ongeveer een jaar gewerkt aan de CD, die grotendeels is opgenomen in de eigen huis- en zolderkamer. Omdat voor het eerst zelf werd opgenomen en er tijdens de opnamen steeds weer nieuwe nummers ontstonden, heeft het even geduurd voor alles gereed was.

Op de CD zijn meerdere gastmuzikanten te horen: violist Gilles Rullmann, zangeres Rieneke Batelaan, gitarist Erik Boot, toetsenist Joost Mooij en bassist Martijn Buis.

Evenals bij de akoestische CD 'Alles klopt' van Sander uit 2011 is de illustratie voor de hoes gemaakt door Len Beentjes. Ronald Glim (Chromesound) was verantwoordelijk voor het mixen en masteren van het album.

Naast veel nieuwe nummers van Onder de maan, bevat het album met 'Vlieg' een nummer van de band Overbodige Luxe waar Sander en Walter jarenlang onderdeel waren. 'Lege plek' is een nummer van de band Springsteen & Wij, waarin Sander en Walter met 3 andere bandleden nummers van Bruce Springsteen spelen, voorzien van Nederlandse teksten.

De CD is te koop voor 15 euro bij optredens of te bestellen via info@onderdemaan.nl. 

Onderstaande video is een opname van de CD-presentatie van het nummer 'De stilte in mij', samen met violist Gilles Rullmann: